Stjärnorna anländer igen – anmäl dig till sommarens hetaste hockeycamp!

Den 26/7 startar hockeysäsongen 2021-2022 med camp för ungdomar födda 07-12 i Haparanda! Med fokus på skridskoteknik och glädje kommer våra instruktörer drilla ungdomarna under flera ispass om dagen. Ifjol ordnade hemmasonen och Björklövens sportchef Per Kenttä en mängd stjärnor till vår camp.

I år är det dags igen och med som hjälptränare kommer han ha NHL-stjärnan och Chicago Blackhawks forwarden Lucas Wallmark. Vi kommer löpande presentera nya instruktörer och hjälptränare för sommarens hetaste camp. Ifjol var NHL, SHL och spelare från HockeyAllsvenskan på plats.

Anmäl dig nu!

Ungdomar födda 07,08,09,10,11,12 (tre grupper)

Datum 26/7-29/7

Kostnad: 2500kr Begränsat antal platser!

Lunch & mellanmål ingår

Anmäl dig direkt via ht[email protected]. Ange namn, position, ålder, adress i anmälan.


Uppdaterad 27/3:

Stjärnorna anländer – Bromé ansluter till sommaren camp!

Även till året upplaga kommer NHL-meriterade instruktörer att hjälpa till på isen. Nu är det klart att Lucas Wallmark får sällskap av Detroit Redwings anfallaren Mathias Bromé. Bromés elitkarriär tog rejäl fart i Haparanda och har burit till spel i SHL, landslaget och nu i NHL för den vindsnabbe forwarden.

Vi kommer fortsatt presentera nya instruktörer och hjälptränare för sommarens hetaste camp!

Anmäl dig nu!


Tähdet saapuvat jälleen – ilmoittaudu mukaan kesän kuumimmalle kiekkoleirille!

Kiekkokausi 2021-2022 käynnistyy 07-12 syntyneiden junioreiden leirillä 26.7.2021 Haaparannalla!Valmentajat koutsaavat junnuja useamman jäävuoron päivässä päämääränään luistelutekniikka ja iloinen meininki.Viime vuonna kotipaikkakunnan oma poika ja Björklövenin urheilutoimenjohtaja Per Kenttä hommasi leirillemme ison määrän kiekkotähtiä.

Tänä vuonna on jälleen sen aika ja ensimmäiseksi apuvalmentajaksi hänelle saapuu NHL tähti ja Chigaco Blackhawks hyökkääjä Lucas Wallmark.Viime vuonna leirillä oli NHL, SHL ja Allsvenskan pelaajia paikalla, joten pysy kuulolla myös nyt, sillä esittelemme koko ajan lisää valmentajia tälle kesän kuumimmalle leirille!

Ilmoittaudu mukaan nyt!

07, 08, 09, 10, 11, 12 syntyneet juniorit (kolme eri ryhmää)

26-29.7.2021

Hinta 2500 kr Rajoitettu määrä paikkoja!

Lounas ja välipala sisältyvät hintaan

Ilmoittautumiset [email protected] Ilmoita nimi, pelipaikka, ikä ja osoite


Päivitetty 27/3:

Lisää tähtiä paikalle – Bromé saapuu kesän leirille!

Myös tämän vuoden leirillä tulee olemaan NHL:ssa ansioituneita pelaajia mukana ohjaamassa jäällä. Nyt on varmistunut, että Lucas Wallmark saa seuraa Detroit Red Wings hyökkääjä Mathias Bromésta. Bromén ammattilaisura pääsi kunnolla käyntiin Haaparannalla ja tämän tuulennopean hyökkääjän ura on kantanut jo peleihin SHL:ssa, Ruotsin maajoukkueessa ja nyt myös NHL:ssä.

Tulemme esittelemään vielä lisää uusia ohjaajia ja apuvalmentajia tälle kesän kuumimmalle leirille!

Ilmoittaudu mukaan nyt!