Stjärnorna anländer till Haparanda!

Den 27/7 startar hockeysäsongen med camp för ungdomar födda 07-10 i Haparanda!

Med fokus på skridskoteknik och glädje kommer våra instruktörer drilla ungdomarna under tre ispass om dagen.

Först ut som instruktör är hemmasonen, tillika årets ledare i svensk hockey två gånger, även känd som Messias i sin nya hockeystad – Per Kenttä. Med sig som hjälptränare kommer han ha NHL-stjärnan och Florida Panthers forwarden Lucas Wallmark.

Vi kommer löpande presentera nya instruktörer och hjälptränare för sommarens hetaste camp!

Ungdomar födda 07,08,09,10
Datum 27-29.7.2020

Kostnad: 2000 kr
Begränsat antal platser
Lunch & mellanmål ingår

Anmäl dig direkt via [email protected]. Ange namn, position, ålder, adress i anmälan.

Anmäl dig nu!

Tähdet saapuvat Haaparannalle!

Kiekkokausi käynnistyy 07-10 syntyneiden junioreiden leirillä 27.7.2020 Haaparannalla!

Valmentajat koutsaavat junnuja kolme jäävuoroa päivässä päämääränään luistelutekniikka ja iloinen meininki.

Ensimmäisenä valmentajana esittelemme kotipaikkakunnan oman pojan, kaksinkertaisen Ruotsin Årets ledare -palkinnon voittajan ja myös Messiaana uudessa kiekkokaupungissaan tunnetun – Per Kentän. Apuvalmentajana hänellä toimii NHL tähti ja Florida Panthersin hyökkääjä Lucas Wallmark.

Pysy kuulolla, sillä esittelemme koko ajan lisää valmentajia tälle kesän kuumimmalle leirille!

07,08,09,10 syntyneet juniorit
27-29.7.2020
Hinta 2000 kr
Rajoitettu määrä paikkoja
Lounas ja välipala sisältyvät hintaan

Ilmoittautumiset [email protected]
Ilmoita nimi, pelipaikka, ikä ja osoite

Ilmoittaudu mukaan nyt!


Updatering 17.5.2020 / Päivitys 17.5.2020

Nu är nästa hjälptränare klar. Marcus Björk startade sin seniorkarriär i Haparanda och har representerat Örebro, Malmö och Brynäs i SHL. Backen med ett mäktigt slagskott är klar för sommaren camp, anmäl dig du oxå!

Nyt on seuraava apuvalmentaja selvillä. Marcus Björk, joka aloitti jääkiekon aikuisuran Haaparannalla, on edustanut SHL tasolla myös Örebrossa, Malmössa ja Brynäsissä. Puolustaja, jolla on aivan jäätävä lämäri, saapuu kesän leirillemme, Ilmoittaudu sinäkin!

Ilmoittaudu mukaan nyt!


Updatering 29.5.2020 / Päivitys 29.5.2020

Startfältet växer! Lägret närmar sig och ytterligare en instruktör är klar. Det handlar om hemmasonen Anthon Eriksson, som numera är en framgångsrik forward i HockeyAllsvenskan och Västerås. Få platser kvar till sommarens hetaste Camp. Anmäl dig!

Tähtikaarti kasvaa! Leiri lähestyy ja jälleen yksi ohjaaja on selvillä. Kyseessä on kotiseudun oma poika Anthon Eriksson, joka on nykyään menestyksekäs hyökkääjä Västeråsin joukkueessa HockeyAllsvenskanissa. Kesän kuumimmalle leirille on enää muutama paikka jäljellä. Ilmoittaudu mukaan!


Updatering 9.7.2020 / Päivitys 9.7.2020

Då närmar sig lägret med stormsteg. Nästa instruktör är Övertorneåssonen och skridskoskicklige Isak Pantzare som till vardags spelar i HockeyAllsvenskan och Mora IK.Få platser kvar till sommarens hetaste Camp. Anmäl dig!

Leiri lähestyy hurjaa vauhtia. Seuraavana ohjaajana esittelemme Övertorneån oman pojan, luistelumestari Isak Pantzaren, joka pelaa nykyään HockeyAllsvenskanissa Mora IK joukkueessa.Leirille on vielä muutama paikka vapaana, ilmoittaudu heti!


Updatering 21.7.2020 / Päivitys 21.7.2020

Tyvärr tvingas Lucas Wallmark tacka nej till årets camp då han förbereder sig som bäst till stundade NHL slutspel. Ersättaren går dock inte av för hackor och hämtas från NHL. Los Angeles Kings anfallaren Carl Grundström kommer som instruktör till årets läger! Vi ses på måndag då vi äntligen kör igång året säsong. Det finns ett fåtal platser kvar till 06-08 gruppen. Anmäl dig nu via [email protected] !

Valitettavasti Lucas Wallmark joutuu kieltäytymään tämän vuoden leiriltämme koska hän valmistautuu lähestyviin NHL:n kauden päätöspeleihin. Korvaaja haetaan toki tilalle myös NHL:sta, sillä Los Angeles Kings hyökkääjä Carl Grundström saapuu ohjaajaksi leirillemme!Maanantaina nähdään vihdoin kun pääsemme käynnistämään uuden kauden. Leirillä on muutama vapaa paikka vielä ikäryhmässä 06/08. Ilmoittautumiset [email protected] osoitteeseen!


Updatering 22.7.2020 / Päivitys 22.7.2020

Nästa instruktör som ansluter till campen är Umeåsonen och Toronto Marlies spelaren Jesper Lindgren! Jesper som spelat i AHL, SHL och SM-Liiga blir den sista instruktören till en stjärnfylld camp eller vad sägs om följande femma som leds av Per Kenttä.Carl Grundström (NHL)Jesper Lindgren (AHL)Marcus Björk (SHL)Anton Eriksson (HA)Isak Pantzare (HA)Den yngre gruppen 09/10 är fullbokad medan vi har ett fåtal platser kvar till 06/08 gruppen. Anmäl dig nu via [email protected] ! Vi ses på måndag!

Seuraava ohjaaja, joka saapuu leirillemme on Umeån oma poika ja Toronto Marlies pelaaja Jesper Lindgren! Jesper, joka on pelannut AHL:ssa, SHL:ssa ja SM-liigassa, on viimeinen ohjaaja tähtien täyttämälle lerillemme. Vai mitä sanotte tästä viisikosta, jota Per Kenttä johtaa:Carl Grundström (NHL)Jesper Lindgren (AHL)Marcus Björk (SHL)Anton Eriksson (HA)Isak Pantzare (HA)Leirin nuorempi ikäryhmä 09/10 on täynnä, mutta 06/08 ikäryhmään on vielä muutama paikka jäljellä. Ilmoittaudu mukaan heti osoitteeseen [email protected] ! Nähdään jo maanantaina!