Då är is-säsongen slut för denna gång. Vi vill rikta ett STORT TACK till alla spelare, tränare, lagledare, föräldrar, syskon, far/morföräldrar, sponsorer m.fl för en härlig säsong!! Och trotts att isträningarna för tillfället är över så har vi lite kvar att göra innan sommarledigheten. I år kommer vi inte att ha något vedarbete, men däremot så kommer vi att ha det årliga städjobbet på Pipelife mot slutet av maj, vi återkommer med datum för detta. Sen har vi fått ett föreningsarbete i Juli, under Classic Motor Meet som hålls den 11-13 juli, mera info även om detta kommer att skickas ut lite närmare. Vi kommer att ordna en gemensam säsongsavslutning för alla spelare i maj, lagledarna kommer att skicka ut mera info och anmälningar för detta inom kort. Gällande sommarträningarna, informerar respektive lagledare sina lag om vad som gäller. Årsmötet närmar sig också, datum för det kommer att anslås på hemsidan och i lokaltidningen. Höstsäsongen, kommer vi sedan att sparka igång med J18/J20 Elit Cup i Haparanda den 17-18 augusti, varefter dom årliga Pipelife cuperna för alla åldersgrupper rullar på. Med dessa rader önskar vi från styrelsen Er alla en härlig vår och sommar och vi hoppas att vi ses till hösten igen!! – HTUHC /Styrelsen

Niin on ”jääkausi” sitten päättynyt tältä erää. SUURI KIITOS kaikille pelaajille, valmentajille, joukkuejohtajille, vanhemmille, sisaruksille, isovanhemmille sekä sponsoreille tästä mahtavasta kaudesta!! Ja vaikka jäätreenit ovat tältä erää ohi, niin meillä on silti vielä vähän tekemistä ennen kesävapaita. Tänä vuonna emme tee puutalkoita, mutta sen sijaan meillä on jokavuotiset siivoustalkoot Pipelifellä toukokuun loppupuolella, ilmoitamme lähempänä tarkemman päivämäärän. Olemme myös saaneet seuratalkoot Classic Motor Meet -tapahtumassa 11-13.7.2019. Tästäkin tulee tarkempaa tietoa sitten lähempänä. Tulemme järjestämään yhteisen kaudenpäätöstapahtuman kaikille pelaajille toukokuussa, joukkuejohtajat lähettävät kohtapuolin enemmän tietoa sekä ilmoittautumiset tapahtumasta. Kesätreeneihin liittyen, jokainen joukkueenjohtaja informoi omaa ryhmää ajankohdista ja paikoista. Myös seuran vuosikokous lähenee, päivämäärä ilmoitetaan seuran kotisivuilla sekä paikallislehdessä. Syyskausi potkaistaan sitten käyntiin J18/J20 Elit Cupilla Haaparannalla 17-18.8.2019 ja sitä seuraa sitten jokavuotiset Pipelife turnaukset jokaiselle ikäryhmälle. Näillä sanoin toivotamme johtokunnan puolesta ihanaa kevättä ja kesää ja toivomme että tapaamme syksyllä taas!! – HTUHC / Johtokunta