Hej alla barn och föräldrar,

Som ni säkert märkt har föreningen fått ett nytt logomärke. Vi har beställt nya hemma och borta matchtröjor till alla spelare i föreningen. De levereras i början av December. Även nya damasker har föreningen köpt, svarta till hemmamatcher och vita till bortamatcher.Denna investering var möjlig av ett stort antal sponsorer. Företagen som sponsrar oss är: Norra Finans, Haparanda bostäder, SK Welding, Pipelife, Bilskadeverkstan, Elon, Handelsbanken och Haparanda Renhållning.

Föreningen har gjort ett avtal på tre år med företaget Teamprint. Därifrån beställs nu alla matchtröjor och föreningskläder. Under Januari kommer även Htuhc:s webbshop öppnas på nätet varifrån alla kan beställa fan prylar och kläder.

I December kommer en fotograf till hallen och fotar alla våra hockeyfantaster.

Det finns lotteri häften kvar till försäljning så hojta till Hanna-Leena Koivuranta om ni vill sälja mer av de. Komihåg att vår tävling är igång 50 euros check till Mäkimaa till den som säljer mest. En vink, lotten är en bra julklapp! De sålda lott häftena ger ni till Hanna-Leena Koivuranta och fakturan betalas in till föreningskontot.

All ved är Såld ett stort Tack till alla inblandade.

Sedan vill vi välkomna Hockeyskolans nya tränare Sebastian Lukin, Jussi Mikkola och Janne Nevalainen.

HTUHC fick från Svenska Spel (Gräsroten) ett bidrag på 4252 kr. Tack till alla som stöttat oss!

Vänligen Styrelsen

 

Hei,

Kuten moni on varmasti jo huomannut, seuramme on saanut uuden logon. Uudet koti- ja vieraspelipaidat on tilattu jokaiselle pelaajalle ja ne pitäisi saapua joulukuun alkupuolella. Myös pelisukat ovat uudistuneet ja valkoiset vieraspelisukat ovat tulossa myös pian. Paidat on ostettu
sponsorirahoituksella kiitokset Norra Finans, Haparanda bostäder, SK Welding, Pipelife, Bilskadeverkstan, Elon, Handelsbanken, Haparanda Renhållning.

Seuramme on tehnyt kolmevuotisen sopimuksen Teamprint yrityksen kanssa ja jatkossa kaikki peli- ja seura-asut tulevat sen kautta. Tammikuun aikana alkaa myös netin kautta toimiva fanikauppa, josta voi tilata uudistuneita HTUHC fanituotteita. Valikoimaan tulee t-paitoja, huppareita, pipoja, lippiksiä, kaulahuiveja, fanipaitoja jne.

Seuramme valokuvaus on myös tulossa vielä joulukuussa.

Myymättömiä arpavihkoja on jäljellä vielä muutamia. Muistattehan, että eniten vihkoja myyneelle on luvassa 50 eur lahjakortti Intersport Mäkimaalle! Arpa on myös hyvä joululahjavinkki. Palauttakaa arpavihkojen kantaosat Hanna-Leena Koivurannalle ja maksu vihkon mukana tulleella laskulla suoraan seuran tilille.

Kaikki polttopuut on saatu myytyä, kiitokset kaikille!

Hockeyskolan on myös saatu käyntiin, toivotetaan uudet valmentajat Jussi Mikkola, Janne Nevalainen ja Sebastian Lukin tervetulleiksi seuraamme!

HTUHC sai Svenska Spelin Gräsroten kautta 4252 kr. Kiitokset kaikille, jotka ovat tukeneet seuraamme!

Terv, Johtokunta